Gebruikersnaam: Wachtwoord:

Tussentijds praktijkexamen

Op ongeveer driekwart van je rijopleiding is er het tussentijdsexamen om jouw rijvaardigheden te testen. Dit examen is vooral bedoeld om te kijken waar je jezelf moet verbeteren en wat je al goed onder de knie hebt. Het grote voordeel van dit tussentijdse examen is dat je de bijzondere verrichtingen, zoals straatje keren en achteruit inparkeren, niet meer hoeft te doen op het praktijkexamen. Voor deze tussentijdsetoets betaal je niet extra want deze zit standaard in je pakket. Drive Out maakt de afspraak voor jou voor dit examen.

Praktijkexamen

Dan is de dag aangebroken. Je gaat op voor je rijbewijs. Je moet Drive Out hiervoor machtigen en dan zal Drive Out de afspraak voor het rijexamen maken. Normaal plannen we eerst een rijles om alle spanning van je af te rijden en dan gaan we door naar het CBR. Ik kan met me je mee tijdens het examen als je dat fijn vindt. Zo niet, dan wacht ik rustig tijdens het examen en zie ik je daarna weer.

Tussentijds praktijkexamen

Ongeveer driekwart vand de opleiding is om jouw rijvaardigheden te testen op het tussentijdse praktijkexamen. Dit examen is vooral bedoeld om te kijken waar je jezelf moet verbeteren en wat je al goed onder de knie hebt. Het grote voordeel van dit tussentijdse examen is dat je de bijzondere verrichtingen, bijvoorbeeld keren en parkeren, dit hoef je niet meer op het praktijkexamen te doen. Daarvoor betaal je niet extra want dat zit standaard in je pakket. Drive Out maakt de afspraak voor jou voor dit examen.

Drive Out machtigen

Voor het reserveren van de examens hebben wij jou machtiging nodig. Dit kan door middel van een DigiD. Kijk hier hoe je ons kunt bemachtigen

Tips voor het praktijkexamen

- Slaap goed (je doet rijexamen omdat je goed kunt autorijden)
- Neem een goed ontbijt
- De rij-examinator is ook maar een mens
- Je mag tijdens het examen fouten maken. Maar binnen veiligheidsmarge en niet herhaaldelijk.
- Kijk goed in de spiegels
- Wees geconcentreerd
- Je mag een zonnebril op doen als de zon schijnt

Laagste prijsgarantie

Wij maken geen hoge rekening voor onze leerlingen. Je hebt bij ons de laagste prijsgarantie. Ken je in dezelfde regio een andere rijschool met hetzelfde slagingspercentage of hoger dan betalen wij het verschil aan je terug.