Gebruikersnaam: Wachtwoord:

iTheorie

Oefenen voor het theorie-examen was nog nooit zo leuk en leerzaam. De theorie-opleiding auto bestaat uit een compleet lesboek online, vijftig theorie-examens, honderd geanimeerde lesfilms over gevaarherkenning en meer dan zestig instructiefilms van de rijprocedure. Je volgt een lesschema op basis van gemaakte vorderingen zonder tijdslimiet. Voor meer info kijk op www.itheorie.nl

To2drive

Op 1 november 2011 is to2drive van start gegaan, de proef met begeleid rijden waardoor jij met 17 jaar al een praktijkexamen rijbewijs-B kan afleggen. Als je slaagt, dan mag je rijervaring opdoen met een begeleider naast je. Vanaf je 18e mag je alleen rijden. Rijles mag je al nemen vanaf 16,5 jaar. Coach begeleid rijden. Een coach begeleid rijden 2todrive moet voldoen aan de volgende voorwaarden:
- moet minimaal 5 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs B
- moet minimaal 27 jaar oud zijn;mag in het verleden geen strafrechtelijke veroordelingen voor verkeersovertredingen hebben gehad
- mag in het verleden geen alcoholcursussen of gedragscursussen hebben gehad
- mag in het verleden geen onderzoeken naar de rijvaardigheid of rijgeschiktheid hebben gehad
- mag niet onder invloed zijn van alcohol, drugs of medicijnen tijdens het begeleiden
- moet een geldig rijbewijs kunnen tonen.
- begeleid rijden

Haal op je 17e je to2drive rijbewijs, dan mag je tot je 18e alleen de weg op onder begeleiding van een coach. Je coach is er om jou als beginnend bestuurder extra tips en advies te geven. Je coach is een ervaren bestuurder en heeft al veel verschillende en lastige verkeerssituaties meegemaakt. Jij als beginnend bestuurder kan nu profiteren van deze kennis en ervaring.

Autorijbewijs B

Wij verzorgen lessen overdag en in de avond. Bij ons duurt kan je kiezen tussen een les van één of anderhalf uur. We kunnen je ophalen en afzetten waar jij dat wilt. Wekelijks kijken we wat jou het beste uitkomt. Drive Out werkt aan een eigen lesmethode op basis van ervaringen met onze leerlingen en natuurlijk de eisen die aan hedendaagse examens worden gesteld. Zowel op onze website als in de auto bezitten wij ruim voldoende instructiemiddelen om het leerproces te versnellen. Het belangrijkste voor het slagen van het praktijkexamen is het veilig en vlot rijden met maximaal overzicht. Dit is ook ons streven.

RIS METHODE

Wij hanteren de Rijopleiding in stappen methode als betrouwbare rijprocedure. Door middel van Instructiekaart op basis van Rijopleiding In Stappen houden wij je vorderingen bij. Een RIS boek wordt aangeraden.